FarmUp blir en del av Sting!

September 6, 2022

FarmUp blir en del av Sting!

Under sommaren har vi arbetat aktivt på att ta fram ett inköpssystem till restauranger, matbutiker och offentliga kök som vill handla mer lokal mat. Initiativet har mottagits med stor entusiasm i Hälsingland och inom kort expanderas konceptet till Gästrikland. Att växa snabbt är en stor utmaning och vi är därmed så glada att kunna berätta att Sting tagit inbolaget in i sitt program "Accelerate".

Att få stöd och hjälp av Sting är en stor ära. Endast 5% av bolag som söker in till deras program får stöd och vi är otroligt glada och tacksamma för möjligheten. Med Stings hjälp kommer vi ta FarmUp till en ny nivå och expandera snabbt och effektivt - Michael Degirmen, VD på FarmUp

Om Sting (Stockholm Innovation & Growth)  

Sting, utnämnd till världens bästa inkubator/accelerator 2021, hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika internationella tillväxtföretag med affärsutvecklingsstöd, rekrytering, finansiering och nätverk i världsklass. Sting har hjälpt mer än 370 startups sedan 2002, varav 70 procent fortsätter att utvecklas och växa idag.  Tillsammans omsätter alla Sting-bolag mer än 3,8 miljarder kronor och de har skapat över 3400 jobb. Sting-bolagen har tillsammans attraherat mer än 9,9 miljarder kronor i privat kapital. Sting är också en aktiv utvecklare av ekosystemet i Sverige och medgrundare av initiativ som bland annat SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital. Sting-alumner inkluderar bland andra: Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Börja handla nu
Fyll upp varuhyllorna med närproducerade varor! Ladda ner appen och börja handla idag
Ladda ner appen