screenshot av appen på en iOS mobil

Lokal mat direkt i mobilen

Med FarmUp är det äntligen lätt att handla fantastiska råvaror direkt från dina lokala bönder. Ladda ner appen för att beställa lokal mat från bland annat Skåne och Gotland.

Ladda ner

Gör gott för dig och Sveriges bönder

När du handlar med FarmUp går mer av pengarna direkt till bonden som tagit fram maten. Vi tar endast en avgift motsvarande kostnaderna för Klarna & kortbetalningar - fantastiskt va?

Ladda ner
1. Utforska

Se allt gott genom FarmUp-appen och välj det du vill handla.

2. Handla

Köp varorna direkt i appen. Betala med Klarna eller med kort - smidigt och säkert!

3. Hämta

Plocka upp dina varor på utlämningsplatsen och njut av matvaror av högsta kvalité

Lär känna hjältarna

Gunnar från Buters Eko porträtt

Buters Eko

Gunnar Bolin driver Buters gård i Eskelhem. När Gunnar var 23 år tog han över gården efter sin far. Gården har varit KRAV-certifierad sedan 1995 och 2014 slutade han med mjölkkor och valde istället att odla grönsaker ekologiskt. Exempelvis erbjuder Buters Eko gul- och polkabetor där det också erbjuds ett brett sortiment av frilandsgrönsaker.
Glose gård close up med lammen

Glose Gård

Glose Gård är ett familjeföretag som ligger i Gammelgarn och drivs i 3:e generation med den 4:e på tillväxt. Vi är en mindre lammgård med ca. 150 lammande tackor per år, uppdelat på november och februari. Gården har satsat på olika köttras-korsningar för att kunna styra lamningen.

På hösten brukar vi köra lite köttlådor, ett helt lamm, styckat och packat till ett schysst pris. Vi säljer ägg från gårdens frigående höns vid överskott och brukar hitta på olika jippon som t.ex. "julmys i lammhuset".

Therese Trädgårdsmat

Therese har hållt på med sin verksamhet sedan 2018 på en idyllisk plats vid Bofarasjön i Bollnäs. Hon har snabbt gått från att bara odla på trädgården intill huset till att ha flera fält och rabatter som används för fullt. Nu har hon även höns, kor och lamm på gården.

Fokuset är på jorden och jordhälsan för att få riktigt näringsrika och fina grönsaker.

Nu säljer Therese en mångfald av alla sorters grönsaker, rotfrukter och syltat.
Mixed assortment of FarmUp products

Saknar du en producent?

Handlar du av en producent som inte använder sig av FarmUp? Det är gratis för producenter att komma igång, så rekommendera oss gärna.

Du kan även höra av dig till oss med feedback och synpunkter om tjänsten

Kontakta oss
Börja handla nu
Upptäck fantastisk mat från producenter nära dig
Ladda ner appen