Om FarmUp

FarmUp - Närproducerat i din telefon

Med FarmUp ser du automatiskt vilka lokala råvaror som finns i din närhet, som du också kan köpa, snabbt och smidigt, direkt i appen!

21

Som appen fungerar möts man upp med producenten när man hämtar upp varorna. Det blir en upplevelse, du får träffa personen bakom maten och veta hur personen bakom maten själv tycker att den tillagas bäst!

Med andra ord får du råvaror av fantastisk kvalité, snabbt och enkelt. För producenterna innebär det nya kunder samt rättvis ersättning - det tycker vi är toppen!

Att handla direkt från en producent är enligt oss det bästa sättet att köpa mat. Man får då veta exakt vem som är bakom maten, hur den producerats och den är både bra för en och för miljön.

Men problemet är att det inte alltid är lätt att göra det, oftast får man välja mellan att lägga ner mycket tid och energi på att handla direkt från en lokal producent eller handla i vanliga matbutiker och sällan veta vart maten kommer ifrån och under vilka förhållanden den är producerad.

6

Med FarmUp ser du automatiskt vilka lokala råvaror som finns i din närhet, som du också kan köpa, snabbt och smidigt, direkt i appen!

Du som vill vara mer klimatsmart, som vill handla mer närproducerat; kan nu göra det genom FarmUp, utan att det tar en massa extra tid från din vardag.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!