För producenter

Med FarmUp når du ut till nya kunder, får gratis marknadsföring och gör din verksamhet mer lönsam

Anslut dig

FarmUp är en tjänst som vi har utvecklat tillsammans med gotländska producenter. Baserat på deras önskemål har vi skapat en tjänst som är lätt att använda för alla användare - oavsett om du är van vid digitala lösningar eller inte

Hur det fungerar

En tjänst där vem som helst via sin telefon kan handla direkt från er producenter med en app. Pengarna kommer direkt till er och ni lämnar ut varorna, vi sköter resten.

Möt våra hjältar

Ingen fast kostnad, inga fakturor

För att du ska kunna fokusera på det du är bäst på, att producera och sälja dina varor skickar vi aldrig några fakturor, 90% av var transaktion sätts in på ert konto. Snabbt, smidigt, enkelt!

Sign up

FAQ

Behåll 90%

Vår avgift är på endast 10%. Vi har gjort vårt allra yttersta för att hålla våra kostnader nere och för att ge er producenter så bra ersättning som möjligt. 

Professionell marknadsföring

Vi gör vårt yttersta för att marknadsföra och lyfta fram alla våra medlemmar i FarmUp - utan extra kostnad. 

Helt gratis att bli medlem

Det kostar ingenting att ansluta sig till FarmUp. Vi tar en liten avgift av varje transaktion men det finns inga andra dolda kostnader.

Se flera frågor

Vad vi erbjuder

Group 1127

Ny säljkanal

Nå ut till nya kunder samt turister
Group 1128

Rättvis betalning

Få mer av priset som slutkunden betalar
Group 1129

Marknadsföring

Vi marknadsför er och era produkter gratis genom appen och på sociala medier
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!