För producenter

Med FarmUp når du ut till nya kunder, får gratis marknadsföring och gör din verksamhet mer lönsam

Anslut dig

FarmUp är en mobiltjänst som vi har utvecklat tillsammans med gotländska producenter. Baserat på deras önskemål har vi skapat en tjänst som är lätt att använda för alla användare - oavsett om du är van vid digitala lösningar eller inte

Hur det fungerar

FarmUp är en tjänst där vem som helst via sin telefon kan handla direkt från er producenter med en app. Pengarna kommer direkt till er och ni lämnar ut varorna, vi sköter resten.

Möt våra hjältar

Ingen fast kostnad, inga fakturor

För att du ska kunna fokusera på det du är bäst på, att producera och sälja dina varor skickar vi aldrig några fakturor. Säljer du på REKO-ring betalar du endast kostnaderna för att genomföra en betalning, där FarmUp inte tar någon provision. Säljer du med FarmUp hemleverans är vår avgift endast 15%, allt för att det ska vara så rättvist som möjligt. 

Sign up

FAQ

REKO-ring - inga avgifter

Vi har gjort vårt allra yttersta för att hålla våra kostnader nere och för att ge er producenter så bra ersättning som möjligt. Därför kan du nu sälja med FarmUp utan att vi tar någon provision, där vi tar konceptet till nästa nivå!

Professionell marknadsföring

Vi gör vårt yttersta för att marknadsföra och lyfta fram alla våra medlemmar i FarmUp - utan extra kostnad. 

Helt gratis att bli medlem

Det kostar ingenting att ansluta sig till FarmUp och det kommer alltid vara gratis att bli medlem.

Se flera frågor

Vad vi erbjuder

Group 1127

Ny säljkanal

Nå ut till nya kunder
Group 1128

Rättvis betalning

Få mer av priset som slutkunden betalar
Group 1129

Marknadsföring

Vi marknadsför er och era produkter gratis genom appen och på sociala medier
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information Ok!